Merhaba, ben Merve. 29 yaşında, zarif ince yapılı sekse düşkün ateşli bir bayanım. Bana sahip çıkacak, beni doyuracak, cinsel anlamda sert erkekleri bekliyorum.
Escort: Merve
HAKKIMDA
Merhaba, ben Merve. 29 yaşında, zarif ince yapılı sekse düşkün ateşli bir bayanım. Bana sahip çıkacak, beni doyuracak, cinsel anlamda sert erkekleri bekliyorum. Kendim sevgi dolu bir insanım. Samimi ve içten olan erkekleri severim. O yüzden ne istediğinizi iyi bilin beyler. Ben biliyorum.. Cinsel anlamda beni doyurmanız yeterli. Ben de sizi memnun edeceğimden hiç şüpheniz olmasın.
En profesyonel ve seksi yönlerimi üzerinizde kullanacağım. Acele etmeyecek, tatlı sempatik bir kızım. Gündoğan'da oturuyorum. Eğer Gündoğan'da escort bayan arıyorsanız, benimle whatsapp üzerinden iletişim kurabilirsiniz. Bodrum Gündoğan veya Torba, Güvercinlik gibi yerlerde de görüşebiliriz. Hiç farketmez. Özel arabanız varsa beni alabilirsiniz. Gezeriz, veya sizin evinize gideriz. Arabada da yapıyorum. Hiç bir şekilde sınır tanımam. Elit beyler, yakışıklı erkekler herkes yazabilir. Mesajınızı bekliyorum.










Yorumlar
Yükleniyor...
Yeni Yorum